HuDeEn
Ön a 3710412 látogatónk

Környezetvédelmi hírek

2017. március 07.
SZABADTÉRI TÜZEK MEGELŐZÉSÉÉRT
A korábbi évek tapasztalati azt mutatják, hogy a jó idő és a tavasz beköszöntével ugrásszerűen megnő a szabadtéri tűzesetek száma. Hétvégéken, a kellemes tavaszi időjárás miatt sokan választanak szabadtéri programokat, szívesen végeznek kerti munkákat. Gyakoriak a szabadtéri főzések és a növényi hulladékégetések...
2014. október 22.
Zöldhulladék szállítás
2014. évben a zöldhulladékot utolsó alkalommal november 26-án viszi el a szolgáltató.
2013. június 15.
A kertészkedést, komposztálást, biokertészetet, madárbarát kertet és helyi termékeket népszerűsítő kiállítást természetes textiles és gabonás kézműves foglalkozások színesítik. Az iskolás és óvodás csoportok, családok 15 játékos feladaton keresztül, a műhelyvezetőkkel elbeszélgetve ismerhetik meg a zöld témákat.
2013. június 05.
Békéscsaba régen és ma
Ingyenes programok a Szent István téren

2013. április 22.
Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?
Virágosztással ünnepeltük a Föld napját
Az első Föld napján, Denis Hayes amerikai egyetemista kezdeményezésére, 1970. április 22-én 25 millió amerikai emelte fel szavát a természetért. Ez a történelmi jelentőségű esemény az Egyesült Államokban – és az ország határain túl is – fontos változásokat hozott: az USA-ban szigorú törvények születtek a levegő és a vizek védelmére, új környezetvédő szervezetek alakultak, és több millió ember tért át ökológiailag érzékenyebb életvitelre.
2013. január 07.
Új fasor kialakítása a Petőfi utcában
Békéscsaba, 2013. január 7. – 30 darab kőris csemete ültetésével kezdődött el az új fasor kialakítása Békéscsabán, a Petőfi utcában, 2010-ben. Az elmúlt hétvégén a 30 éves fák kivágásával folytatódott a fasor-csere.
2012. október 03.
Békéscsaba közterületein díszfák, díszcserjék növényvédelmi permetezését végzik
Ezúton értesítjük, hogy a LIÁN Kertészeti KFT. - az alábbi időpontban - Békéscsaba közterületein platán-tölgy-hárs és egyéb díszfák valamint cserjék növényvédelmi permetezését fogja végrehajtani.
2012. augusztus 13.
Értesítés
Békéscsaba Megyei Jogú Város területén légi és földi kémiai szúnyoggyérítést végez a Agro-Aero Kft.
2012. július 18.
csatorna
Értesítés
Ezúton értesítjük, hogy a LIÁN Kertészeti KFT. - az alábbi időpontban - Békéscsaba közterületein platán-tölgy-hárs és egyéb díszfák valamint cserjék növényvédelmi permetezését fogja végrehajtani.
< >

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás