Váltás a grafikus oldalra

Hírek

2017. április 29.
Tavaszi városi lomtalanítás

A lomtalanítás hatékonysága érdekében a Város területe körzetekre került felosztásra, ami biztosítja, hogy adott időben egy kisebb területről, koncentráltan, nagy erőkkel kerüljenek elszállításra a kikészített lomok, amely így az Önök számára rövidebb ideig okoz kellemetlenséget.

  1. 1.        terület: Jamina (Szarvasi út - Budapest vasútvonal - Kereki u. által határolt terület), Kenderföldek, Mezőmegyer, Gerla, Fényes.

        2017. április 22. szombat

  1. 2.        terület: Belváros, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, VI. kerület, Vandhát, Béke -kertek, Keleti-kertek, Borjúréti-kertek, Kastély-szőlők.

       2017. május 6. szombat

 

 

 

Lomtatanitas_terkep.jpg

A lomtalanítás keretében lehetőség van megválni a háztartásokban  keletkezett és feleslegessé vált nagydarabos hulladékoktól (pl.: bútor, lakberendezési tárgy, szőnyeg stb.), amelyek a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladják.

Kérjük, hogy ne készítsen ki a lomtalanításkor:

- a háztartásokban naponta képződő háztartási hulladékot,

- ipari, mezőgazdasági tevékenység következtében keletkezett  hulladékot,

- veszélyes hulladékot, elektronikai hulladékot,

- építési törmeléket,

- autógumit, autóroncsot és

- zöldhulladékot (ág, nyesedék, lomb, fű).

A közterület szennyezésének megelőzése érdekében kérjük, hogy a hulladékot a szállításra megjelölt napon reggel 7 óráig, amennyiben ez nem megoldható, akkor legkorábban a megadott időpontok előtti napon helyezzék ki.

A lomtalanítással kapcsolatos tájékoztatás a Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáján a 66/439-934 telefonszámon illetve a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztályán a 66/523-800/2131 telefonszámon kérhető.

FIGYELEM! Az évi két alkalommal végzett lomtalanítás a hulladékszállítási közszolgáltatás része. Ennek díját a közszolgáltatási díj tartalmazza, ezért azon ingatlanok esetében, amelyek mentességet kaptak a közszolgáltatási díj fizetése alól, a lomtalanítási szolgáltatás nem vehető igénybe.

kicsi-2017_tavaszi_nagytakaritas_kicsi.jpg

Add a Facebook-hoz


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.